Budinca de branza
PrinteazaBudinca de branza din: telemea, smantana, rosii cherry, ceapa, oua, sare, piper, patrunel verde, ulei de masline si pesmet.
- 120 g telemea
- 175 g smantana
- 300 g rosii cherry
- 1 ceapa
- 6 oua
- 1/2 lingurita cu sare
- 1/4 lingurita cu piper
- patrunjel verde
- ulei de masline
- pesmet
Mod de preparare:
Incinge două linguri cu ulei de măsline într-o tigaie şi adaugă roşiile şi ceapa tocată foarte mărunt. Perpeleşte-le pe foc mic zece minute, cu grijă să nu se ardă. Bate spumă ouăle, adaugă smântână, sare şi piper după gust. Pune roşiile şi ceapa, brânza dată pe râzătoare.
Toarna totul intr-o forma de copt unsa cu putin ulei si tapetata cu pesmet. Presara patrunjel verde tocat marunt si da la cuptorul incins 35-40 de minute. Serveste imediat.
Budinca de branza
Pofta buna!