Sendviş de mămăligă

Printeaza

Sendviş de mămăligă din: mamaliga, dovlecel, friptura, rosii si unt.

Ingrediente:Sendvis_de_mamaliga

  • mamaliga rece
  • 1 dovlecel
  • friptura rece
  • 1-2 rosii
  • unt

 

Mod de preparare:

Ţi-a rămas mămăligă şi nu te înduri s-o arunci. Poţi face nişte sendvişuri cu totul surprinzătoare. Taie mămăliga în felii şi prăjeşte-le un pic în unt.

Taie roşiile şi dovleceii în felii subţiri şi pune-le pe grătar (sau într-o tigaie de teflon încinsă). Frige un pic şi baconul, să aibă crustă şi gust bun.

Taie friptura fâşii. Când toate sunt pregătite, pune o felie de mămăligă, dovlecel, bacon, friptură, felii de roşie şi iar dovlecel.

Acoperă cu altă felie de mămăligă şi serveşte cât este fierbinte.

Sendviş de mămăligă

Sendvis_de_mamaliga

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Interesant, nu am mai auzit pana acum de un asemenea sendvis

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.