Muschi de vita in sos rosu
PrinteazaMuschi de vita in sos rosu din: muschi de vita, morcovi, ceapa alba, pasta de rosii, pasta de ardei capia, sare, piper, cimbru, salvie, ulei de floarea soarelui si zeama de lamaie.
- un kg muschi de vita
- 5 morcovi
- 300-400 ceapa alba mica
- 300 g pasta de rosii
- o lingura pasta de ardei capia
- sare
- piper
- cimbru si salvie macinata
- 100 ml ulei de floarea soarelui
- zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Se pune uleiul într-o tigaie şi se călesc cubuleţele de carne. După ce s-a călit carnea, se adaugă ceapa curăţătă şi tocată în prealabil.
Morcovii se curăţă, se spală, se taie rondele şi se călesc şi ei, la foc potrivit, şi se condimentează cu sare, piper, cimbru şi salvie.
Se mai lasă câteva minute pe aragaz, se adaugă pasta de roşii şi de ardei, se amestecă bine si se bagă apoi în cuptorul încins în prealabil, până se rumeneşte.
Mâncarea se serveşte cu zeama de lămâie.
Muschi de vita in sos rosu
Pofta buna!
Muschiul asta de vita pare interesant