Cuscus cu ardei

Printeaza

Cuscus cu ardei din: cuscus, sofran, sare, piper, ulei de masline, dovlecei, ardei capia, mazare si patrunjel.

Ingrediente:

  • 1 pachet cuscus
  • un praf sofran
  • sare
  • piper alb si rosu macinat
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 dovlecei
  • 2-3 ardei capia
  • 300 g mazare prefiarta
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se pune apă într-o oală şi se lasă să clocotească. Se toarnă cuşcuşul şi şofranul si se lasă să fiarbă 20 de minute.

Se scoate în sită şi se lasă sub jet de apă, apoi se pune la scurs.

Se curăţă legumele, se taie cubulete si se pun în tigaie să se călească. Se adaugă sare şi Ipiper, după gust.

Se scoate mazărea prefiartă, se scurge de zeamă şi se trece printr-un jet de apă călduţă. Legumele călite se toarnă în­tr-un bol, se adaugă cuşcuşul şi mazărea.

Se amestecă şi se servesc ornate cu pătrunjel.

 

Cuscus cu ardei

Cuscus_cu_ardei

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.