Cartofi cu roşii şi brânză sărată
PrinteazaCartofi cu roşii şi brânză sărată din: cartofi, rosii, branza sarata, smantana si ulei.
- 3 cartofi mari
- 3 rosii
- 150 g branza sarata
- 75 g smantana
- ulei
Mod de preparare:
Fierbe cartofii în coajă, în apă cu sare, 20 de minute. Verifică-i din când în când, să nu crape. Nu-i fierbe mai mult decât trebuie, ca ulterior să-i poţi felia.
Spală roşiile şi taie-le în rondele. Procedează la fel cu brânza. Unge cu ulei un vas termorezistent şi aşază alternativ rondelele de cartof şi de roşie, apoi bucăţile de brânză şi smântână.
Fiindcă brânza este deja sărată, nu e nevoie să adaugi sare. Dă preparatul la cuptor 20 de minute, până ce se aureste.
Cartofi cu roşii şi brânză sărată
Pofta buna!