Paste cu spanac şi legume

Printeaza

Paste cu spanac şi legume din: paste cu spanac, dovleac, broccoli, ciuperci, miez de nuca, ulei, usturoi, seminte de pin, parmezan, busuioc verde, sare, piper, rosii cherry, ardei capia si marar.

Ingrediente:

  • 300 g paste cu spanac
  • 500 g dovleac pentru placinta
  • 500 g broccoli
  • 300 g ciuperci
  • 70 g miez de nuca
  • 150 ml ulei
  • usturoi
  • 100 g seminte de pin
  • 60 g parmezan
  • 100 g busuioc verde
  • sare
  • piper
  • rosii cherry
  • ardei capia
  • marar

 

Mod de preparare:

Busuiocul se spală, se scurge de apă şi se pune într-un bol. Se adaugă seminţele de pin, parmezanul, 50 ml ulei de măsline, piper după gust şi doi căţei de usturoi. Se pasează totul cu un blender, se adaugă ulei dacă mai este nevoie, se verifică de gust, apoi se pune într-un bol la rece minimum 30 de minute.

Broccoli se rupe în bucheţele, se fierbe în apă cu sare şi se pune la scurs. Se ung cu ulei şi se condimentează.

Ciupercile se spală, se scurg de apă, se ung cu ulei şi se condimentează. Se aşază pe grătarul încins sau pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduc 15 minute în cuptorul încins.

Dovleacul se curăţă, se spală, se taie felii subţiri şi se coace în cuptor 15-20 de minute.

Pastele se fierb în apă cu sare, se scurg şi se pun în farfurii. Se aşază alături dovleacul, legumele coapte şi se toarnă sosul pesto.

Se presară miezul de nucă şi se servesc imediat. Se servesc ca atare sau cu o salata din rosii cherry, ardei capia si marar.

 

Paste cu spanac şi legume

Paste_cu_spanac_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.