Chec aperitiv cu branza si carne din: oua, smantana, faina, unt, carne, cascaval si smantana. Ingredinte: 6 oua 3 linguri smantana 3 linguri faina 50 gr.unt 250 gr. carne fiarta taiata 250 gr. cascaval condimente Mod de preparare: Se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin […]
Chec cu carne de porc afumata
PrinteazaChec cu carne de porc afumata din: paine alba, carne de porc afumata, oua, usturoi, ceapa, patrunjel verde, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 500 g paine alba
- 500 g carne de porc afumata
- 7 oua
- 3 catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- patrunjel verde
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie pâinea în cuburi şi pune-o într-un castron smălţuit. Bate ouăle, adaugă un praf de sare şi piper şi toarnă compoziţia peste pâine.
Amestecă, acoperă şi lasă la frigider până a doua zi.
Scoate din frigider şi adaugă în compoziţie carnea de pori; afumată (şuncă, bacon ori alt mezel un pic afumat), ceapa călită în puţin ulei, pătrunjelul tocat şi căţeii de usturoi zdrobiţi.
Amestecă şi pune compoziţia într-o formă de chec tapetă cu hârtie de copt sau unsă cu puţină grăsime şi apoi tapetată cu pesmet ori făiijă.
Coace 40-50 de minute sau până ce checul capătă o culoare aurie. Serveşte-l cald sau rece.
Chec cu carne de porc afumata
Pofta buna!
Chec aperitiv cu branza si carne
Chec fara gluten cu mere din: mere, faina, stevie, oua, unt, scortisoara, praf de copt. Ingrediente: 3 mere 130 g făină de orez 10 picături stevia 2 ouă 70 g unt topit + pentru tavă 1/2 pliculeţ praf de copt scorţişoară Mod de preparare: Se amestecă făina cu praful de copt. Se adaugă ouăle, se amestecă […]