Ciuperci cu carne de vită

Printeaza

Ciuperci cu carne de vită

Ingrediente:Ciuperci cu carne de vită

  • 700 g carne de vită
  • 700g ciuperci
  • 120 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de făină
  • 2 cepe
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 200 g smîntînă
  • 1/2 pahar de vin

 

Mod de preparare:

Carnea se taie şi se sărează, se înăbuşă în idei cu ceapa tocată mărunt şi sarea. Se adaugă făina şi se stinge cu puţină supă sau apă.

Ciupercile se taie julien, se pun peste carne, cu vinul şi cu puţin piper şi se dau la fiert pînă cînd ciupercile sînt gata.

Smantana se serveşte separat sau se pune peste ciuperci, înainte de a fi servite, cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.