Ciuperci cu cremă de brânză

Printeaza

Ciuperci cu cremă de brânză din: ciuperci, marar, ou, faina, lapte, sare, piper, smantana, usturoi si telemea de vaca.

 

Ingrediente:

  • 1 ciuperci
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar lapte
  • sare
  • piper
  • 5 linguri smantana
  • 3 catei de usturoi
  • 150 g telemea de vaca

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le cureţi de codiţe. Din ou, făină şi lapte faci un aluat de clătite puţin mai gros şi adaugi sare şi piper.

Dai ciu­percile prin această compoziţie şi le pui la prăjit în ulei încins. Intre timp, amesteci brânza telemea cu 5 linguri smântână, mărar tocat, usturoiul tocat, puţină sare şi pi­per.

Serveşti ciupercile prăjite cu amestecul de brânză.

 

Ciuperci cu cremă de brânză

Ciuperci_cu_crema_de_brânza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.