Ciuperci cu cremă de brânză
PrinteazaCiuperci cu cremă de brânză din: ciuperci, marar, ou, faina, lapte, sare, piper, smantana, usturoi si telemea de vaca.
Ingrediente:
- 1 ciuperci
- 1 legatura marar
- 1 ou
- 1 pahar faina
- 1 pahar lapte
- sare
- piper
- 5 linguri smantana
- 3 catei de usturoi
- 150 g telemea de vaca
Mod de preparare:
Speli ciupercile şi le cureţi de codiţe. Din ou, făină şi lapte faci un aluat de clătite puţin mai gros şi adaugi sare şi piper.
Dai ciupercile prin această compoziţie şi le pui la prăjit în ulei încins. Intre timp, amesteci brânza telemea cu 5 linguri smântână, mărar tocat, usturoiul tocat, puţină sare şi piper.
Serveşti ciupercile prăjite cu amestecul de brânză.
Ciuperci cu cremă de brânză
Pofta buna!