Fursecuri colorate cu sos

Printeaza

Fursecuri colorate cu sos din: zahar pudra, pudra de migdale, albusuri, galbenusuri, zahar tos, unt, banana, zahar vanilinat, sare, suc de lamaie, colorant alimentar, sos de zmeura si sos de menta.

Ingrediente:Fursecuri_colorate_cu_sos

  • 260 g zahar pudra
  • 160 g pudra de migdale
  • 4 albusuri
  • doua galbenusuri
  • 150 g zahar tos
  • 200 g unt
  • o banana
  • doua pliculete zahar vanilinat
  • sare
  • doua linguri cu suc de lamaie
  • colorant alimentar
  • sos de zmeura
  • sos de menta

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se amestecă pudra de migdale cu 320 g zahăr pudră, apoi se cern în alt bol. Intr-un bol separat se mixează albuşurile cu sucul de lămâie şi un vârf de linguriţă cu sare până încep să-şi mărească volumul. Se adaugă restul de zahăr pudră şi se continuă mixarea până nu mai cad de pe braţele mixerului.

Se adaugă pudra de migdale cernută şi se amestecă cu o lingură de jos în sus până se omogenizează. Se împarte în patru castronele, se adaugă colorant alimentar în fiecare şi se amestecă. pune compoziţia într-o pungă, se toarnă grămăjoare pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se lasă la temperatura camerei o oră, apoi se introduc în cuptorul încins.

Se coc la foc mediu 12-15 minute, se lasă să se răcească complet, apoi se umplu cu o cremă din untul mixat împreună cu gălbenuşurile, zahărul tos, zahărul vanilinat şi banana pasată. Dupa ce s-au racit complet se servesc ca atare, cu sos de zmeura sau sos de menta.

Fursecuri colorate cu sos

Fursecuri_colorate_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.