Rulada de porc cu cascaval

Printeaza

Rulada de porc cu cascaval din: muschi de porc, cascaval, ardei, usturoi, pesmet, sare, piper, alune, vin, ulei de floarea slareui, sare grunjoasa, piper si cimbru.

Ingrediente:Rulada_de_porc_cu_cascaval

  • 1 kg muschi de porc
  • 100 g cascaval
  • 2-3 ardei rosii
  • 2-3 catei de usturoi
  • 6 linguri pesmet
  • sare
  • piper negru boabe si macinat
  • 30 g alune macinate si prajite

pentru sos:

  • 100 ml vin alb dulce
  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • sare grunjoasa
  • piper macinat
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se spală bucata de muşchi, se şterge cu un prosop şi se taie astfel încât să se poată umple şi rula în acelaşi timp. Se condimentează cu sare şi piper, se rulează, se acoperă cu o folie şi se lasă la rece.Untul moale, crema de brânză, pesmetul rumenit, usturoiul măcinat, cimbrul, piperul şi alunele se pun în­tr-un bol şi se amestecă.

Se curăţă ardeii, se spală şi se fe- liază. Caşcavalul se taie felii. Se scoate bucata de muşchi de la rece, se întin­de şi se unge uniform cu umplutura. Se rulează o parte şi apoi se pun feliile de caşcaval şi ardei. Se rulează, se aranjează în tava tapetată cu pesmet, sare, piper şi cimbru, se stropeşte cu vinul dulce şi cu ulei şi se bagă în cuptor.

Se lasă la copt şi, după ce s-a rumenit, se scoate tava, se lasă să se răcească rulada şi se taie felii. Se poate servi ca aperitiv sau ca fel principal.

Rulada de porc cu cascaval

Rulada_de_porc_cu_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.