Ciorbă de Perișoare cu Tarhon din: carne tocata de pui, quinoa, oua de prepelita, pastarnac, morcovi, tarhon, sare, piper, bulion de legume. Savurează o versiune revitalizată a clasicului românesc – ciorbă de perișoare, îmbogățită cu tarhon pentru o aromă distinctă. Perfect echilibrată pentru a te încălzi și a te încânta gusturile. Ingrediente: 500 g […]
Bors de tarhon cu carne de porc si legume
PrinteazaBors de tarhon cu carne de porc si legume din: carne de porc, oase, ceapa, morcov, telina, patrunjel, tarhon, sare, bors, ou, smantana si apa.
- 500 g carne de porc
- 500 g oase
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 felie de telina
- 1 radacina patrunjel
- 1 legatura tarhon
- sare
- 3/4 l bors
- 1 ou
- 150 g smantana
- 3 l apa
Mod de preparare:
Pui oasele şi carnea tăiată bucăţele la fiert. După ce iei spuma, adaugi zarzavatul întreg.
Când a fiert bine, atât zarzavatul, cât şi carnea, strecori supa şi laşi în ea numai bucăţile de carne, pe care le pui din nou la fiert cu tarhonul tăiat mărunt. Laşi să clocotească 2-3 minute.
Adaugi borşul fierbinte şi laşi să clocotească din nou 2-3 minute. Adaugi borşul fierbinte şi laşi totul să mai clocotească puţin.
Potriveşti gustul de sare şi dregi borşul cu ou şi cu smântână.
Bors de tarhon cu carne de porc si legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba de afumatura cu tarhon
Ciorba de afumatura cu tarhon din: scaricica, kaizer, morcovi, telina, cartofi, ceapa, smantana, ou, ulei, sare, piper, tarhon. Ingrediente: 500 g scăricică afumată 50 g kaizer 1 ceapă 2 morcovi 2 ardei graşi 8 cartofi 1 telina 1 păstârnac 300 ml smântână pentru gătit 2 gălbenuşuri 1 lingură tarhon verde sau uscat tăiat 1 lingură […]
Pofta buna!
Arata foarte bine borsul de tarhon cu carne de porc si legume
Mie tarhonul imi place in mod deosebit