Mancarica la cuptor

Printeaza

Mancarica la cuptor din: sunca, ulei, supa de legume, cartofi, varza alba, ceapa, cascaval, frunze de telina, cimbru uscat, sare si piper.

Ingrediente:Mancarica_la_cuptor

  • 300 g sunca
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml supa de legume
  • 4 cartofi mari
  • 1/2 varza alba
  • 1 ceapa mare
  • 150 g cascaval
  • frunze de telina
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai cartofii pai, clar puţin mai groşi, îi condimentezi cu sare, piper şi îi aşezi într-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Adaugi ceapa tăiată rondele subţiri, varza tăiată fideluţă, frecată cu sare şi stoarsă bine.
Pui şunca tăiată cuburi, frunze de ţelină tocate mărunt, adaugi cimbru, presari sare şi piper, după gust, şi amesteci uşor.

Adaugi supa de legume, stropeşti ingredientele cu ulei şi pui tava la cuptor pentru circa 45 de minute. Cu 10 minute înainte să opreşti focul, presari caşcavalul.

Mancarica la cuptor

Mancarica_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.