Tocanita aromata

Printeaza

Tocanita aromata din: carne macra de porc, ceapa rosie, ulei, usturoi, supa de vita, vin alb sec, varza murata, chimen, cartofi, foi de dafin, pasta de tomate, boia de ardei, sare, piper si smantana.

Ingrediente:Tocanita_aromata

  • 500 g carne macra de porc
  • 2 cepe rosii
  • 2 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi
  • 500 ml supa de vita
  • 500 ml vin alb sec
  • 1/2 varza murata
  • 1 lingura chimen
  • 2 cartofi
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare
  • piper
  • smantana

 

Mod de preparare:

Porţionezi carnea, o rumeneşti pe toate părţile în ulei, adaugi ceapa tocată mărunt şi usturoiul zdro­bit şi continui călirea încă cinci minute, amestecând mereu să nu se prindă. Adaugi varza tocată, spălată cu apă caldă şi stoar­să bine, şi continui călirea, adăugând din când în când, alternativ, supă şi vin.

Potriveşti gustul cu sare şi piper, adaugi foile de dafin, chimenul, boiaua de ardei, cartofii tăiaţi cuburi şi laşi totul să fiarbă, la foc mic, cir­ca 30 de minute. La final, adaugi pasta de tomate, laşi cinci minute si opresti focul. Servesti mancarea calda cu mamaliguta si cu smantna, adaugate direct in farfurie.

Tocanita aromata

Tocanita_aromata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.