Tortilla de primăvară

Printeaza

Tortilla de primăvară din: dovlecei, parmezan, cascaval, ulei, spanac, oua, ceapa verde, patrunjel, oregano, sare si piper.

Ingrediente:Tortilla_de_primavara

  • 2 dovlecei potriviti
  • parmezan
  • cascaval
  • 4 linguri ulei
  • 50 g spanac
  • 4 oua
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli dovleceii sub jet de apă şi îi tai rondele. Speli spanacul şi îl scurgi de apă. Toci mărunt ceapa verde şi spa­nacul. Incingi uleiul într-o tigaie şi rumeneşti rondelele de dovlecei (10 rondele le păstrezi pentru decor), apoi adaugi ceapa verde şi spanacul tocate şi sotezi uşor, aproximativ 1-2 minute.

Separat, baţi ouăle spumă cu puţină sare şi piper, le torni în tigaie peste le­gume, amesteci şi deasupra razi caşca­val sau parmezan. Rumeneşti la foc po­trivit 3 minute, fără să amesteci, apoi le laşi încă un minut cu capac. Cu ajutorul unui platou, întorci tortilla pe cealaltă parte, razi caşcaval sau par­mezan, şi coci alte 3 minute neacoperit şi 1 minut cu capac.

Asezonezi tortilla cu oregano, piper, pătrunjel şi o deco­rezi cu rondele călite de dovlecel şi cu frunze proaspete de spanac.

Tortilla de primăvară

Tortilla_de_primavara

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.