Varză franţuzească
PrinteazaVarză franţuzească din: varza, ciuperci, oua, marar verde, boai iute, piper macinat, otet balsamic si ulei de masline.
- 4 verze mici
- 400 g ciuperci
- 2 oua
- 1 legatura de marar verde
- 1/2 lingurita boia iute
- 1/2 lingurita piper macinat
- 1 lingurita otet balsamic
- cateva picaturi ulei de masline
Mod de preparare:
Cureţi, speli şi toci mărunt ciupercile, verdeaţa şi ceapa, adaugi sare, piper şi ouăle şi amesteci bine. Opăreşti varza 5 minute (sau mai mult, în funcţie de tipul de varză), după care o desfaci uşor, foaie cu foaie.
Umpli fiecare foaie, din interior spre exterior, cu compozitia pregatita in prealabil. Legi cu sfoara, apoi pui varza intr-o tava cu apa si ulei. Dai tava la cuptor pentru 50 de minute.
Varză franţuzească
Pofta buna!