Supa deasa de legume

Printeaza

Supa deasa de legume din: ardei gras, fasole verde, morcov, ceapa, telina, broccoli, patrunjel, ulei si sare.

Ingrediente:Supa_deasa_de_legume

  • una ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • 200 g fasole verde
  • un morcov
  • o ceapa mare
  • o ramurica telina
  • cateva buchetele broccoli
  • cateva fire de patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Toate legumele se spală bine, se curăţă de coajă sau de seminţe, dacă este cazul, apoi se taie mărunt, ca pentru ciorbă.

O oală cu doi litri de apă se pune la fiert şi, când apa dă în clocot, se pun toate legumele Si uleiul si se lasă să fiarbă la foc mic, acoperită cu un capac.

Se lasă la fiert aproximativ 30 de minute si, spre final, se potriveşte de sare.

Se stinge focul, se presară pătrunjelul şi se lasă oala aco­perită pentru 10 minute înainte de a aduce supa la masă.

Supa deasa de legume

Supa_deasa_de_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.