Pâine ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental

Printeaza

Pâine ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental din: paine taraneasca, carnati polonezi, ridichi, branza emmental, ridichi, castravete, patrunjel, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper si zahar.

Ingrediente:Pâine_taraneasca_umpluta_cu_salata_de_cârnati_si_brânza_Emmental

  • 1 paine taraneasca potrivit de mare si proaspata
  • 400 g carnati polonezi fierti
  • 250 g branza Emmental sau cascaval
  • 1 legatura ridichi
  • 1/2 castravete de salata
  • 2 linguri de patrunjel tocat
  • 5 linguri de otet din vin sau otet balsamic
  • 7 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zahar

 

Mod de preparare:

Scoţi cu grijă membrana artificială de la cârnaţii polonezi şi îi tai în feliuţe subţiri, apoi în bastonaşe. De la brânză scoţi coaja şi o tai în bucăţi mici.

Speli ridichile şi cas­travetele şi le ştergi cu un prosop. Cureţi ridichile şi le feliezi. Castra­vetele îl tai pe lungime şi apoi în felii subţiri.

Pui toate ingredientele într-un castron şi le amesteci. Faci un sos de marinată din oţet, ulei, sare, piper şi un pic de zahăr pe care îl pui peste salată, adaugi pătrunjelul şi amesteci totul cu atenţie.

Tai un capac pâinii şi sco­beşti miezul. Umpli pâinea cu sa­lată şi o aduci la masă imediat.

Pâine ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental

Pâine_taraneasca_umpluta_cu_salata_de_cârnati_si_brânza_Emmental

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.