Pâine ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental
PrinteazaPâine ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental din: paine taraneasca, carnati polonezi, ridichi, branza emmental, ridichi, castravete, patrunjel, otet balsamic, ulei de masline, sare, piper si zahar.
- 1 paine taraneasca potrivit de mare si proaspata
- 400 g carnati polonezi fierti
- 250 g branza Emmental sau cascaval
- 1 legatura ridichi
- 1/2 castravete de salata
- 2 linguri de patrunjel tocat
- 5 linguri de otet din vin sau otet balsamic
- 7 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- zahar
Mod de preparare:
Scoţi cu grijă membrana artificială de la cârnaţii polonezi şi îi tai în feliuţe subţiri, apoi în bastonaşe. De la brânză scoţi coaja şi o tai în bucăţi mici.
Speli ridichile şi castravetele şi le ştergi cu un prosop. Cureţi ridichile şi le feliezi. Castravetele îl tai pe lungime şi apoi în felii subţiri.
Pui toate ingredientele într-un castron şi le amesteci. Faci un sos de marinată din oţet, ulei, sare, piper şi un pic de zahăr pe care îl pui peste salată, adaugi pătrunjelul şi amesteci totul cu atenţie.
Tai un capac pâinii şi scobeşti miezul. Umpli pâinea cu salată şi o aduci la masă imediat.
Pâine ţărănească umplută cu salată de cârnaţi şi brânză Emmental
Pofta buna!