Ciorba de salata cu costita afumata si smantana

Printeaza

Ciorba de salata cu costita afumata si smantana din: supa de pui, ceapa, zarzavat, salata, costita afumata, oua, smantana, iaurt, bors, usturoi verde, marar verde si sare.

Ingrediente:Ciorba_de_salata_cu_costita_afumata_si_smantana

  • 2 l supa de pui
  • 1 ceapa medie
  • 100 g zarzavat
  • 1 capatana mare de salata
  • 200 g costita afumata
  • 6 oua
  • 150 g smantana
  • 100 g iaurt
  • bors dupa gust
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura de marar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi zarzavaturile şi ceapa, le speli şi le toci mărunt. Costiţa o tai fâşii şi o pui în oala ofe ciorbă, apoi o celeşti uşor. Adaugi zarza-vaturile şi le căleşti. Adaugi supa de pui şi ierbi 20 de minute, lei oala de pe foc şi adaugi borsul.

Intr-un castron pui smântână şi iaurtul şi amesteci cu un polonic de supă, apoi adaugi amestecul în ciorbă. Pui supa la fiert. Speli salata şi o tai fâşii, apoi o pui la fiert împreună cu usturoiul şi mărarul tocate fin. Spargi ouăle şi le pui în ciorbă. Potriveşti gustul de sare. Este delicioasă caldă, dar mai ales rece.

Ciorba de salata cu costita afumata si smantana

Ciorba_de_salata_cu_costita_afumata_si_smantana

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Ciorba de salata chiar nu este printre preferatele mele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.