Ardei umpluţi cu salată de gulii
PrinteazaArdei umpluţi cu salată de gulii din: gulie, marar, iaurt, mustar, ulei de masline, lamaie, nuci, ardei si sare.
- 1 gulie mare
- 1 legatura marar
- 2-3 linguri iaurt
- 1 lingura mustar
- 1 lingura ulei de masline
- 1/2 lamaie
- 1 lingura nuci sau alune macinate
- 2 ardei rosii
- sare
Mod de preparare:
Cureţi gulia şi o dai pe răzătoarea mare. Speli mărarul şi îl tai fin. Din iaurt, muşjar, ulei de măsline, zeama de lamaie, nucile măcinate şi mărar, faci un sos pe care îl sărezi după gust. Peste guliile rase torni sosul şi dai la rece timp de 2 ore.
Cureti, speli si lasi la scurs ardeii, apoi ii umpli cu salata de gulii si ii servesti reci, ca aperitiv sau garnitura la fel principal. Adaugi in salata 2-3 linguri de cascaval ras.
Ardei umpluţi cu salată de gulii
Pofta buna!