Aperitive cu somon

Printeaza

Aperitive cu somon din: paine, unt, masline, crema de branza, migdale, ceapa, castraveti, lamaie, sare, somon afumat si patrunjel.

Ingrediente:Aperitive_cu_somon

  • 12 felii de paine
  • 50 ml unt topit sau ulei de masline
  • 150 g masline
  • 100 g crema de branza
  • 100 g migdale prajite si macinate
  • 2-3 fire ceapa
  • 4 castraveti
  • o lamaie
  • sare
  • 300 g somon afumat uscat
  • 3-4 fire patrunjel

 

Mod de preparare:

Se iau feliile de paine, se stropesc cu putin unt topit sau cu ulei de masline si se baga in cuptorul cald. Se lasa aproximativ 20 de minute, atat cat sa fie crocante la suprafata si moi la mijloc.

Crema de branza se pune intr-un bol, se mixeaza si se amesteca cu migdalele macinate. Se adauga sare, daca mai este nevoie si se lasa la temperatura camerei, astfel incat sa se poata intinde usor.

Se curata si se spala ceapa si castravetii si se taie rondele subtiri. Maslinele se scot din saramura si se lasa 3-4 minute in apa rece iar patrunjelul se taie marunt. Se scot feliile de paine din cuptor, se lasa cateva minute la rece si se ung cu crema de branza.

Se asaza pe un platou si se orneaza cu feliile de castraveti, cu fasiile de somon afumat, maslinel, rondele de ceapa verde si fire de patrunjel.

Aperitive cu somon

Aperitive_cu_somon

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • aperitive cu somon

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.