Budincă de paste cu perişoare la cuptor
PrinteazaBudincă de paste cu perişoare la cuptor din: paste, carne tocata de pui, ceapa, orez, ou, suc de rosii, condiment pentru pui, sare, piper si marar.
- 1 punga paste melcisori
- 1/2 carne tocata de pui
- 1 ceapa
- 1 lingurita orez
- 1 ou
- 200 ml suc de rosii
- 2 linguri condiment pentru pui
- sare
- piper
- marar tocat fin
Mod de preparare:
Carnea tocata o amesteci cu oul, ceapa tocata marunt, orezul spalat, sare, piper si condimentul pentru pui. Cu palmele umede modelezi perisoare.
Fierbi pastele in apa cu sare, apoi le scurgi. Intr-un vas termorezistent, uns cu ulei, pui pastele, apoi perisoarele, iar peste ele sucul de rosii si mararul.
Dai vasul la cuptor 30 de minute.
Budincă de paste cu perişoare la cuptor
Pofta buna!