Ciuperci în aluat

Printeaza

Ciuperci în aluat din: ciuperci, usturoi, ceapa, aluat de foitaj, ou, cimbru, parmezan, salata verde, rosii, castraveti verzi, ardei capia, ardei iute, sare, piper, ulei, otet de mere, mere, nuci si migdale.

Ingrediente:Ciuperci_în_aluat

  • 300 g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • doua foi aluat de foitaj
  • un ou
  • cimbru
  • 100 g parmezan
  • o salata verde
  • doua rosii
  • doi castraveti verzi
  • doi ardei capia
  • un ardei iute
  • sare
  • piper
  • ulei
  • otet de mere
  • mere
  • nuci
  • migdale

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă de foi, se spală -L şi se toacă mărunt. Se amestecă bine cu doi căţei de usturoi pisaţi, cimbrul, sare şi piper. Se încinge puţin ulei, se pune amestecul şi se căleşte patru minute. Se lasa sa se raceasca, se adauga albusul si jumatate din parmezanul ras si cu aceasta compozitie se umplu ciupercile.

Din foile de aluat se taie cercuri potrivit de mari, se cresteaza sub forma de floarea si in mijloc se pun ciupercile umplute cu parte umpluta in jos. Se ung cu gălbenuş, se lipesc din loc în loc petalele şi se unge aluatul cu gălbenuş. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se coc la foc mediu până devin aurii.

Intr-un bol se amestecă roşiile  şi castraveţii tăiate cubuleţe, salata verde ruptă fâşii, ardeii capia şi ardeiul iute tăiaţi felii subţiri. Se presară usturoiul ră­mas, sare, piper, ulei şi oţet, se amestecă şi se serveşte alături de ciupercile calde sau reci. Se pot servi si cu o salata de mere, nuci si migdale.

Ciuperci în aluat

Ciuperci_în_aluat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.