Tajine de Vită cu Fasole Verde din: vita, fasole verde, ceapa, usturoi, rosii, ulei, chimen, paprika, sare, piper, coriandru, apa. Gătită lent pentru a asigura că fiecare ingredient își dezvăluie esența, această rețetă folosește carne de vită suculentă, fasole verde crocantă și un amestec îndrăzneț de condimente care îi conferă un caracter unic. Descoperă pașii […]
Pulpa de vita in sos de ceapa calita
PrinteazaPulpa de vita in sos de ceapa calita din: ceapa, ardei gras, ulei de floarea soarelui, pulpa de vita, zeama de carne de vita, apa, sos de soia, ghimbir, seminte de coriandru si piper.
Ingrediente:
- 600 g ceapa
- 1/4 ardei gras rosu
- 1/4 ardei gras verde
- 1 lingura cu ulei de floarea soarelui
- 600 g pulpa de vita
- 2 linguri cu zeama de carne de vita (ramasa de la rasol) sau supa de pasare
- 10 cl apa
- 6 linguri cu sos de soia
- 1 varf de cutit de ghimbir pisat
- 1 lingurita cu seminte de coriandru
- piper macinat
Mod de preparare Pulpa de vita in sos de ceapa calita:
Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o peştişori. Scoateţi seminţele şi filamentele de la ardei şi tăiaţi pulpa cubuleţe.
Puneţi uleiul la încălzit într-o tigaie, pe foc mediu, adăugaţi ceapa şi lăsaţi să se călească circa 10 minute, pînă se înmoaie bine şi începe să se rumenească.
Scoateţi ceapa cu spumiera şi aşezaţi-o pe hîrtie absorbantă. Puneţi în tigaie cubuleţele de ardei şi înăbuşiţi-le 5-6 minute, amestecînd continuu.
Tăiaţi carnea de vită in felii. Măriţi focul sub tigaie, adăugaţi carnea şi rumeniţi-o 2 minute, mişcînd mereu tigaia.
Turnaţi supa de pasăre, apa şi sosul de soia, ghimbirul, coriandrul şi piperul, apoi puneţi din nou ceapa în tigaie, pentru a se încălzi. Mai lăsaţi pe foc 2 minute.
Puneţi totul pe farfurii calde şi serviţi imediat ca antreu sau ca fel separat, cu garnitură de orez alb.
Pofta buna!
Burgeri de Vită cu Bacon din: chifle, carne de vita, bacon, branza cheddar, rosie, ceapa, sosuri, sare, piper, ulei. Transformați o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă cu acești Burgeri, o rețetă ce promite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Combinația dintre carnea de vită suculentă, baconul crocant, brânza topită și sosurile alese […]