Supa de crap
PrinteazaSupa de crap din: coada de crap, capul unui crap, rosii in bulion, bulion, ardei, ceapa, cub concentrat de legume si verdeata.
- coada si capul unui crap
- 3 rosii in bulion
- 2 linguri bulion
- 6 ardei
- 2 cepe
- un cub concentrat de legume
- verdeata dupa gust
Mod de preparare:
In apă clocotită se pun la fiert roşiile în bulion fără pieliţe, ardeii şi ceapa. După ce au fiert, se pasează sau se mixează.
In altă oală, se pune la fiert peştele cu apă după dorinţă, în funcţie de cât de groasă se vrea supa. După 5 minute de fiert, se adaugă bulionul şi cubul de concentrat sfărâmat.
Apoi, se adaugă piureul de ceapă cu ardei. Se lasă 10 minute la fiert şi se aduce la masă cu verdeaţă.
Supa de crap
Pofta buna!
Ce bine arata supa de crap