Friptura cu sos de branza

Printeaza

Friptura cu sos de branza  din: piept de pui, sare, smantana, crema de branza, ceapa ciorii si piper.

Ingrediente:Friptura_cu_sos_de_branza

  • 4 fleii piept de pui
  • sare

pentru sos:

  • un pahar mare smantana
  • 2 cutii crema simpla de branza
  • cateva fire ceapa ciorii
  • un praf piper

 

Mod de preparare:

Se spală carnea şi se pune pe un prosop absorbant de bucătărie, ca să se scurgă bine. Smântână, brânza şi piperul se pun într-o crăticioară pe foc mic, amestecând continuu. Atenţie, nu se lasă să cloco¬tească smântână, ci doar se fierbe puţin.

Intre timp, pe grătarul încins se pune carnea şi se lasă câte 5 minute pe fiecare parte, să se rumenească frumos. Se scoate carnea în farfurii, se presară sare şi se toarnă sosul cald. Se aduce la masă presărată cu ceapă fin tăiată.

Friptura cu sos de branza

Friptura_cu_sos_de_branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.