Ciorba de miel cu pastarnac si telina

Printeaza

Ciorba de miel cu pastarnac si telina din: sare, apa, pastarnac, telina, carne de miel, radacina de patrunjel, leustean, patrunjel verde, ceapa verde, bors de putin si ou.

Ingrediente:Retete_6

  • 1 lingurita sare
  • 2000 ml apa
  • 1 buc. pastarnac
  • 1 buc. telina mica
  • 1,5 kg kg carne de miel (gat, partea inferioara a picioarelor, coada) 1 ceapa
  • 1 buc. radacina de patrunjel
  • 2 legaturi de leustean
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 cana cu bors de putina
  • 1 ou

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert carnea de miel si se spumeaza, apoi se adauga la fiert si zarzavaturile: ceapa tocata marunt, radacina de patrunjel, pastarnacul si telina care au spalate si curatate in prealabil. Se da la foc mic sa fiarba aproximativ 40 de minute.

Dupa ce au fiert, se adauga cele 2 legaturi de leustean si 1 legatura de patrunjel tocate marunt si cele 2 fire de ceapa verde tocate si ele. Dupa aproximativ 10 minute, ciorba se potriveste de sare, se acreste cu 1 cana de bors de putina si se drege cu 1 ou.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.