Friptura de porc cu branza
PrinteazaFriptura de porc cu branza din: papaya, suc de lamaie verde, sare, piper, boabe de fasole in sos tomat, coriandru, mozzarella, ardei iute, fileuri de porc, ulei si unt.
- 2 papaya
- sucul de la 1/2 alamaie verde
- sare
- piper
- 1 conserva boabe de fasole in sos tomat (315 ml)
- 2 linguri coriandru tocat
- 200 g mozzarella
- 4 ardei iuti
- 4 fileuri de porc
- 2 linguri ulei
- unt
Mod de preparare:
Fructele de papaya se taie jumătăţi, se scot sâmburii şi se golesc cojile de pulpă; pulpa se taie cuburi şi se amestecă împreună cu suc de lămâie, sare şi piper. Se dă în fiert fasolea cu piper şi coriandru; se înglobează pulpa de papaya.
Se piperează carnea şi se prăjeşte în ulei 2 min. pe fiecare parte. Se aşază într-o formă de gratin şi se unge cu unt. Se aşază deasupra feliile de brânză şi jumătăţi de ardei iute. Se dă la cuptor până se topeşte brânza. Amestecul de papaya şi fasole se pune în cojile de papaya şi se serveşte cu fripturile de porc.
Friptura de porc cu branza
Pofta buna!