Paste cu rosii si sunca afumata de curcan
PrinteazaPaste cu rosii si sunca de curcan din: ceapa, ceapa verde, sunca afumata de curcan, ulei, sare, piper, rosii, supa de legume, taitei lati si capere.
- 1 ceapa
- 1 legatura ceapa verde
- 75 g sunca afumata de curcan
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 500 g rosii
- 150 ml supa de legume
- 400 g taitei lati
- 2 linguri capere
Mod de preparare:
Se toacă ceapa. Ceapa verde se taie rondele. Şunca de curcan se taie fâşii. Se călesc în ulei ceapa şi ceapa verde; se sarează şi se piperează.
Se adaugă roşii şi supă şi se dă în clocot. Se fierbe cca. 5 min. Pastele se fierb 7 min. în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj.
In compoziţia de roşii se adaugă şunca de cjrcan şi caperele, se încălzeşte, se sărează si se piperează. Se scurg pastele si se servesc cu sos.
Paste cu rosii si sunca afumata de curcan
Pofta buna!