Gratin Bolognese

Printeaza

Gratin Bolognese din: ardei grasi, ulei de masline, paste, pasta alla bolognese, mazare, masline verzi umplute cu ardei, mozzarella.

Ingrediente:Gratin_Bolognese

  • 2 ardei grasi galbeni
  • 2 linguri ulei de masline
  • 500 g paste
  • 1 borcan pasta alla bolognese
  • 100 g mazare
  • 16 masline verzi umplute cu ardei
  • 125 g mozzarella

 

Mod de preparare:

Se curăţă ardeii graşi şi se taie cuburi; se călesc în ulei de măsline. Se adaugă 500 ml apă şi se dă în fiert. Se adaugă pastele şi se fierb. Se adaugă sosul şi mazărea şi se fierb 5 min., amestecând. Cuptorul se încinge la 200° C.

Măslinele se taie felii, brânza se taie cuburi. Pastele se aşază într-o formă de sufleu unsă. Se repartizează înăuntru măsline şi brânză. Se coc la cuptor 10-15 minute.

Gratin Bolognese

Gratin_Bolognese

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.