Briose de ciocolata cu crema de ciocolata neagra

Printeaza

Briose de ciocolata cu crema de ciocolata neagra din: faina, zahar praf, cacao, praf de copt, bicarbonat, sare, ceai earl grey, lapte, ulei, esenta de vanilie, ciocolata neagra si esenta de vanilie.

Ingrediente:Briose de ciocolata cu crema de ciocolata neagra

blat:

  • 1 cana faina
  • 1 cana zahar pudra
  • 1/2 cana cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/4 lingurita sare
  • 2 oua
  • 3/4 cana ceai
  • 1/4 cana lapte
  • 1/4 cana ulei
  • 2 linguri esenta de vanilie

crema de ciocolata:

  • 70 g ciocolata neagra
  • 200 g unt
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 4-5 linguri ceai

 

Mod de preparare:

Amestecaţi cacaoa, făina, praful de copt şi bicarbonatul, apoi adăugaţi sarea şi zahărul. Bateţi cu un mixer ouălele, ceaiul, laptele, uleiul şi esenţa de vanilie, apoi turnaţi amestecul peste ingredien­tele uscate şi amestecati pana omogenizare.

Umpleţi o tava de brioşe. Coaceti la foc potri­vit, 15 – 20 de minute. Pentru cremă, amestecaţi la bain-marie ciocolata cu 2 linguri untpana la omogenizare, apoi lăsaţi la răcit.

Amestecaţi cu mixerul untul rămas cu zahărul până când amestecul devine cremos, adăugaţi esenţa de vanilie, ciocolata topită şi ceaiul pana la omogenizare.

Ornati brioşele cu crema de ciocolata.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.