Friptura de miel cu slanina afumata si usturoi

Printeaza

Friptura de miel cu slanina afumata si usturoi din: carne de miel, slanina afumata, untura de porc, apa si usturoi.

Ingrediente:Miel_2

  • 1500 gr carne de miel
  • 100 gr slanina afumata
  • 4 linguri untura de porc
  • 2 cani de apa
  • 1 capatana de usturoi

 

Mod de preparare:

Se spala bine carnea de miel din mai multe ape, se curata atat cat e posibil de pielite. Se unge cu putina untura, se condimenteaza dupa gust, dupa care o crestam din loc in loc si o impanam cu catei de usturoi si cu slanina, taiata bucati mici.

Se unge o tava cu untura, se aseaza carnea de miel in tava, adaugam 2 cani de apa si o dam la cuptorul incalzit in prealabil. Dupa aproximativ jumate de ora intoarcem frptura pe cealalta parte, iar cand aceasta capata o crusta aurie, o verificam daca este facuta, daca nu, o mai lasam cateva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.