Miel la cuptor cu vin

Printeaza

Miel la cuptor cu vin din: piper negru, bulion, vin rosu, sare, ulei de floarea soarelui, cimbru, usturoi si carne de miel.

Ingrediente:Miel_2

  • 1 lingurita piper negru
  • 4 lingura bulion
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lingurita sare
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 lingurita cimbru
  • 5-6 catei usturoi
  • 2 kg carne de miel

 

Mod de preparare:

Se unge tava de aragaz cu ulei. Carnea de miel se spala si se cresteaza.

Se condimenteaza carnea de miel cu sare, piper, cimbru si se impaneaza cu catei de usturoi taiati marunt.

Se adauga bulionul, putina apa si se da la cuptorul preincalzit. Se intoarce pe ambele parti ca sa se rumeneasca.

Cand e aproape gata se stropeste cu vin rosu si se mai lasa la cuptor 10 min. Se serveste fierbinte cu salata si hrean.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.