Rulada de primavara
PrinteazaRulada de primavara din: carne tocata, stevie, loboda, leurda, leustean, morcov, ceapa verde, carnati, oua, sare si piper.
- 800 g carne tocata (amestec vita, porc)
- 1 legatura stevie
- 2 legaturi loboda
- 2 legaturi leurda
- 1 legatura leustean
- 1 morcov
- 2 legaturi ceapa verde
- 150 g carnati crud-uscati
- 2 oua
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati verdeţurile, spălaţi-le şi opăriţi-le, mai puţin ceapa verde. Scurgeţi-le bine de apă şi puneţi- le într-un castron, împreună cu carnea tocată. Adăugaţi morcovul şi ceapa verde curăţate, spălate şi tocate cât mai mărunt. Puneţi ouăle, cârnaţii tăiaţi în cubuleţe şi potriviţi de sare şi piper.
Omogenizaţi bine compoziţia şi puneţi-o într-o tavă de chec, pe hârtie de copt Coaceţi rulada în cuptorul încins, la foc potrivit, circa 70 de minute. Lăsaţi rulada să se răcească 15-20 apoi tăiaţi-o în felii de circa 2 cm grosime.
Rulada de primavara
Pofta buna!