Rulada de primavara

Printeaza

Rulada de primavara din: carne tocata, stevie, loboda, leurda, leustean, morcov, ceapa verde, carnati, oua, sare si piper.

Ingrediente:Rulada_de_primavara

  • 800 g carne tocata (amestec vita, porc)
  • 1 legatura stevie
  • 2 legaturi loboda
  • 2 legaturi leurda
  • 1 legatura leustean
  • 1 morcov
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 150 g carnati crud-uscati
  • 2 oua
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati verdeţurile, spălaţi-le şi opăriţi-le, mai puţin ceapa verde. Scurgeţi-le bine de apă şi puneţi- le într-un castron, împreună cu carnea tocată. Adăugaţi morcovul şi ceapa verde curăţate, spălate şi tocate cât mai mărunt. Puneţi ouăle, cârnaţii tăiaţi în cubuleţe şi potriviţi de sare şi piper.

Omoge­nizaţi bine compoziţia şi puneţi-o într-o tavă de chec, pe hârtie de copt Coaceţi rulada în cuptorul în­cins, la foc potrivit, circa 70 de mi­nute. Lăsaţi rulada să se răcească 15-20 apoi tăiaţi-o în felii de circa 2 cm grosime.

Rulada de primavara

Rulada_de_primavara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.