Urdă cu Smântână și Fructe de Pădure: un desert simplu, dar sofisticat, care combină textura cremoasă a urdei cu dulceața naturală a fructelor de pădure și onctuozitatea smântânii. Perfect pentru o zi de vară sau ca încheiere ușoară a unei mese copioase, acest desert aduce prospețime și culoare pe orice masă. Ingrediente: 250 g urdă […]
Reteta zilei: Pui la cuptor cu salata de cruditati
PrinteazaPui la cuptor cu salata de cruditati din: pui, praf de chilli, praf de ceapa, boia de ardei, piper negru, praf de usturoi, salvie, sare, fulgi de ardei rosu, ulei de masline si salata de cruditati.
Ingrediente:
- 1 pui
- 4 lingurite praf de chili
- 3 lingurite praf de ceapa
- 3 lingurite boia de ardei
- 3 lingurite piper negru
- 3 lingurite praf de usturoi
- 2 lingurite salvie
- 1 lingurita de sare
- ½ lingurita fulgi de ardei rosu
- 2 linguri de ulei de masline
- salata de cruditati pentru servire
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 180C. Spalati puiul si lasati sa se scurga apa in exces. Taiati puiul bucati. Presarati condimente si stropiti cu ulei de masline pe ambele parti.
Puneti in tava de cuptor si dati la cuptor pentru aproximativ 1 ora. Lasati sa se odihneasca 15 minute. Taiati si serviti cu salata de cruditati.
Pui la cuptor cu salata de cruditati
Pofta buna
Sarmale de post cu orez și linte
Sarmale de post cu orez și linte: O combinație delicioasă și sănătoasă. Lintea adaugă o textură diferită și o aromă subtilă, în timp ce orezul rămâne baza principală. Aceste sarmale sunt perfecte pentru perioadele de post, fiind pline de proteine vegetale, dar și de savoare. Ingrediente: 200 g orez 200 g linte 1 varză murată […]
Foarte bun puiul facut asa