Friptură de vită cu sos napolitan

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura cu: carne de vita, sare, piper, ulei de masline, ceapa, usturoi, rosii fara coaja, mahiran, patrunjel, zahar.

Ingrediente:

  • 2 felii de carne de vită (file)
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • 1 ceapă mică
  • 3 căţeii de usturoi
  • 300 g roşii fără coajă din conservă
  • maghiran
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • zahăr

 

 

Mod de preparare:

Se spală feliile de carne de vită, apoi se asezonează cu sare şi piper şi se dau deoparte.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se căleşte puţin, îm­preună cu ceapa şi usturoiul, tocate mărunt.

Se adaugă roşiile date prin mixer, sare, piper si maghiran şi se căleşte încă 5-8 minute.

Se adaugă pătrunjelul tocat şi se asezonează cu sare, piper şi zahăr, după gust.

Se pun feliile de carne în uleiul încins şi se lasă câte puţin pe ambele părţi.

Se dă focul mic şi se prăjesc încă 4-5 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Friptura de vita la gratar cu sos

Friptura de vita la gratar cu sos

Friptura de vita la gratar cu sos din: friptura de vita, tequila, limeta, portocala, ceapa rosie, ardei iute, sare, piper, ulei de masline, usturoi, patrunjel, coaja de portocala, fulgi de ardei rosu, otet de vin alb. Ingrediente: 1 buc friptura de vita 60 ml tequila 2 limete 1 portocala 1/2 ceapa rosie 1/2 ardei iute sare […]

Friptura de vita la gratar cu sos de unt

Friptura de vita la gratar cu sos de unt

Friptura de vita la gratar cu sos de unt din: vita, ulei, sare, piper, otet, piper, dafin, ceapa, tarhon, ou, unt, piper. Ingrediente:  4 fripturi de vita de cate 225 g 1 lingura ulei sare și piper negru măcinat Ingrediente pentru sos: 6 linguri otet 12 boabe de piper negru 2 frunze de dafin 2 […]

 

Friptura de vita cu sos de hrean

Friptura de vita cu sos de mustar si hrean

Friptura de vita cu sos de mustar si hrean din: carne de vita, usturoi, rozmarin, cimbru, patrunjel, condimente, sare de mare, piper, ulei de masline, hrean, smantana si mustar dijon. Ingrediente: 7-8 bucati carne de vita 4 catei de usturoi 2 linguri de frunze proaspete de rozmarin, tocat fin 2 linguri de frunze proaspete de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.