Taitei chinezesti cu ciuperci sotate din: ciuperci, miere, usturoi, ulei, ceapa, soso de soia, taitei. Ingrediente: 500 g ciuperci amestecate 2 linguri ulei de floarea-soarelui un fir ceapă verde un căţel usturoi 1 1/2 linguri miere câteva fire coriandru 3 linguri sos de soia 300 g tăiţei chinezeşti Mod de preparare: Se încing 2 […]
Ciuperci sotate
PrinteazaRetete de post: Ciuperci sotate din: ciuperci proaspete, ceapa, lamaie, usturoi, marar, margarina, sare si piper.
- 600-800 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 1 lamaie
- 4-5 catei de usturoi
- 1 egatura de marar
- 1 lingura cu margarina
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curata si spala ciupercile in mai multe ape, taie in felii subtiri palariile si coditele.
Intr-o tigaie, pune margarina la topit, dupa care adauga ceapa curatata si taiata julien.
Adauga ciupercile si caleste apana scade zeama lasata de ele.
Adauga usturoiul taiat rondele sau zdrobit.
Potriveste gustul de sare si piper si eventual acreste cu zeama de lamaie.
Serveste sotul cald cu marar tocat si mamaliguta.
Pentru a nu-si schimba culoarea, stropeste ciuprcile cu suc de lamaie.
Ciuperci sotate
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci sotate in vin
Ciuperci sotate in vin din: ciuperci, ulei, usturoi, vin, patrunjel, sare. Ingrediente: 800 g ciuperci conservate o lingura ulei 3 căţei usturoi 65 ml vin alb o lingură pătrunjel un praf sare Mod de preparare: In tigaia bine încălzită se pun uleiul, ciupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse, un praf […]
Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia
Ciuperci sotate cu usturoi si ardei capia din: ciuperci, ardei capia, usturoi, ulei de masline, foaie de dafin, patrunjel verde, marar, sare, piper. Ingrediente: 250 g ciuperci champignon 1 ardei capia 1 catel de usturoi 2 linguri cu ulei de masline 1 foaie de dafin patrunjel verde marar sare piper Mod de preparare: Incinge […]
Pofta buna!