Carne de vita cu fasole verde

Printeaza

Carne de vita cu fasole verde din: carne de vita, fasole verde, bulion de rosii, unt, smantana, ceapa si faina.

Ingrediente:Carne_de_vita_cu_fasole_verde

  • 500 g carne de vita
  • 500 gg fasole alba sau verde
  • un pahar bulion de rosii
  • sare
  • doua lingura de smantana
  • 100 g unt
  • o ceapa
  • o lingurita de faina

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţele, se toacă ceapa şi se pun împreună cu untul într-o cratiţă. Se lasă să fiarbă încet, până când încep să se rume­nească, amestecând mereu. Apoi se toarnă apă cât să acopere carnea şi se lasă să fiarbă.

Fasolea se curăţă de aţe şi, dacă nu este prea tânără, se pune peste carne să fiarbă împreună, apoi se introduce la cuptor. Se adaugă bulionul de roşii. Când mâncarea este gata punem o lingură de smântână amestecată cu o linguriţă de făină. Se mai fierbe un pic şi se serveste.

Se poate prepara carnea si cu fasole boabe, dar aceasta se va fierbe separat de boabe. Se pune putina boia de ardei si patrunjel verde.

Carne de vita cu fasole verde

Carne_de_vita_cu_fasole_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.