Legume in sos de soia

Printeaza

Legume in sos de soia din: dovlecel, rosie, ardei gras, ceapa, tije de telina, soia, ulei de masline, usturoi si cimbru.

Ingrediente:Legume_in_sos_de_soia

  • 1 dovlecel
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa
  • 2 tije de telina
  • 2 linguri cu soia
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 crenguta de cimbru

 

Mod de preparare:

Spala dovlecelul si taite-l fasii fara sa-l cureti de coaja. Taie ardeii fasii. Spala tijele de telina si taie-le bucati.

Incinge uleiul intr-o tigaie adanca si pune la calit ceapa impreuna cu ardeii si dovlecelul. Cand s-au inmuiat (atentie, nu trebuie sa fie fierte mult!), adauga tijele de telina si usturoiul pisat. Amesteca bine.

Inainte cu un minut de a stinge focul pune rosie taiata felii si sosul de soia. Aromatizeaza cu crenguta de cimbru.

Legume in sos de soia

Legume_in_sos_de_soia

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.