Cotlete de miel cu garnitura la cuptor

Printeaza

Cotlete de miel cu garnitura la cuptor din: cotlete de miel, cuscus, apa, morcov, menta verde, ardei gras, ceapa, ulei de masline, usturoi, vin si condimente.

Ingrediente:Miel

  • 5 cotlete de miel netaiate (bucata intreaga)
  • 500 g cuscus
  • 1 litru apa clocotita
  • 1 morcov
  • 1 legatura menta verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei de masline
  • 10 catei usturoi
  • 200 ml vin alb
  •  condimente

 

Mod de preparare:

Se pune cuscus-ul intr-un castron si se opareste cu apa sarata si piperata. Se acopera si se lasa se se umfle. Ceapa este calita in ulei impreuna cu morcovul si ardeiul. Dupa care se pun legumele impreuna cu cus-cus-ul si se condimenteaza.

Se adauga cotletele si se impaneaza cu usturoi dupa care se pun la cuptor. Se servesc impreuna cu un pahar de vin!

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.