Pachetele din friptura
PrinteazaPachetele din friptura din: friptura de porc, bacon, cascaval, ulei, smantana, hrean, zeama de lamaie, piper si sare.
- cate fripturi de porc ramase
- 300 g bacon
- 250 g cascaval
- ulei
pentru sos:
- 200 g smantana
- 1 lingurita cu mustar
- 2 linguri cu hrean ras
- zeama de lamaie
- piper
- sare
Mod de preparare:
Taie baconul în felii cât mai subţiri. Aşază bucăţile de carne pe câteva felii de bacon. Pune câte o felie de caşcaval şi îmbracă totul în bacon. Incearcă pe cât posibil să împleteşti feliile de bacon între ele pentru a nu se desface. Dacă nu, prinde-le cu scobitori.
Aşază pacheţelele într-o tavă unsă cu puţin ulei şi lasă-le la cuptor câteva minute. Intr-un castron, bate bine smântână cu muştarul. Adaugă hreanul ras şi acreşte cu zeamă de lămâie după gust. Presară apoi un praf de sare şi piper. Serveşte pacheţelele din friptură cu acest sos uşor picant.
Pachetele din friptura
Pofta buna!