Carnaciori cu legume la cuptor

Printeaza

Carnaciori cu legume la cuptor din: carnati prajiti, cartofi, praz, morcov, foid e dafin, patrunjel, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Carnaciori_cu_legume_la_cuptor

  • carnati prajiti
  • 5-6 cartofi
  • 1 fir de praz
  • 1 morcov
  • supa de legume
  • 2-3 foi de dafin
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Curăţă prazul, taie-l rondele şi căleşte-l în puţin ulei împreună cu morcovul tăiat cât mai mărunt. Adaugă apoi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Acoperă cu puţină supă de legume sau de carne. Pune foile de dafin şi presară un praf de sare şi piper.

Lasă la cuptor să scadă puţin, după care adaugă cârnaţii prăjiţi şi tăiaţi rondele. Mai lasă câteva minute să se întrepătrundă aromele. La final, aromatizează cu verdeaţa tocată fin şi cu câteva rondele de praz necălit.

Carnaciori cu legume la cuptor

Carnaciori_cu_legume_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.