Carne de miel cu spanac si usturoi
PrinteazaCarne de miel cu spanac si usturoi din: carne de miel, spanac, ulei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de tomate, faina si lamaie.
- 1 kg carne de miel cu os
- 1,5 kg spanac
- 8 linguri ulei
- 2 cepe mari
- 3-4 catei de usturoi
- sare
- piper
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 lingura faina
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Cureţi spanacul, îl speli în mai multe ape, îl opăreşti şi îl pui la scurs (dacă frunzele sunt foarte mari, le tai, dar nu mărunt). Speli bucăţile de carne, le porţionezi şi le înăbuşi în ulei. Adaugi ceapa tocată şi usturoiul. Sărezi, piperezi şi adaugi pasta de tomate.
Pui apă fierbinte şi laşi la fiert până când carnea se înmoaie. Adaugi spanacul şi mai fierbi circa 10-15 minute. Dizolvi făina în puţină apă şi adaugi amestecul peste întreaga compoziţie.
Carne de miel cu spanac si usturoi
Pofta buna!