Ciorba de miel cu smantana si patrunjel verde
PrinteazaCiorba de miel cu smantana si patrunjel verde din: apa, bors, carne de miel, morcov, radacina de patrunjel, ceapa, patrunjel verde, cozi de ceapa verde, sare, orez, galbenus si smantana.
Ingrediente:
- 2 l apa
- 1 l bors
- 750 g carne de miel (cap si carne)
- 1 morcov
- 1 patrunjel radacina
- 1 ceapa
- patrunjel verde
- cozi de ceapa verde
- sare
- 3 linguri orez
- 1 galbenus
- 2 linguri smantana
Mod de preparare:
Fierbi în apă cu sare capul şi bucăţile de carne de miel. După ce dă în clocot, spumezi şi adaugi morcovul, pătrunjelul şi ceapa tăiate mărunt. Când sunt fierte, torni borşul fiert separat şi strecurat şi pui o frunză de pătrunjel şi cozi de ceapă verde tăiate fin şi 2-3 linguri de orez spălat.
Laşi să fiarbă orezul şi dregi ciorba. Amesteci gălbenuşul de ou cu smântână într-un castron şi pui puţin lichid din oală, apoi adaugi amestecul în ciorbă.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de miel