Salata de gogonele cu ceapa

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de gogonele cu: gogonele, ceapa, ulei, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg gogonele
  • 2 cepe
  • 100 ml ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli gogo­nelele şi le fierbi 15 minute. Apoi le îndepărtezi pieliţa, le pasezi şi le freci cu ulei exact ca la salata de vinete.

Cureţi ceapa, o tai foarte mărunt şi o adaugi peste gogonele, amestecând uşor. La sfârşit adaugi sare şi verdeaţă după gust. Mai amesteci puţin şi salata e gata.

Dacă sănătatea iţi permite, poţi adăuga şi maio­neză. Va fi şi mai gustoasă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. He he, cum adica salata de gogonele :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.