Briose cu cascaval si lapte batut
PrinteazaBriose cu cascaval si lapte batut din: unt, sare, oua, faina, praf de copt, lapte batut, ceapa verde si cascaval.
- 100 g unt moale
- sare
- 4 oua
- 200 g faina
- 1/2 plic praf de copt
- 150 ml lapte batut
- 3 cepe verzi
- 200 g cascaval
Mod de preparare:
Se bate untul cu 1/2 linguriţă de sare; se înglobează ouăle, urmate de făina amestecată cu praf de copt şi apoi de lapte bătut.
Se taie rondele ceapa verde. Se taie cubuleţe 150 g caşcaval şi se rade restul. Se înglobează în aluat cuburile de caşcaval şi ceapa verde.
Aluatul se repartizează în adânciturile unei forme de brioşe tapetate cu suporturi de hârtie şi se presară caşcaval ras; se coace cca 25 min. la cuptorul încins la 180°C.
Se lasă să se răcească brioşele pe un grătar de bucătărie.
Briose cu cascaval si lapte batut
Pofta buna!