Muşchi de vită cu bacon

Printeaza

Muşchi de vită cu bacon din: muschi de vita, bacon, rosii cherry, rosii in suc, pasta de ardei, salvie, vin rosu, frunze de dafin, ceapa, sare, piper, ulei si malai.

Ingrediente:Muschi_de_vita_cu_bacon

  • 500 g muschi de vita
  • 300 g bacon
  • 500 g rosii cherry
  • o conserva de rosii in suc
  • o lingura cu pasta de ardei
  • 8 catei de usturoi
  • o crenguta de salvie
  • 500 ml vin rosu sec
  • doua frunze de dafin
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei
  • malai

 

Mod de preparare:

Carnea de vită se spală, se taie bucăţi rotunde potrivit de mari şi se pune într-un bol. Se toarnă vinul roşu, se presară frunzele de dafin, ceapa tocată, patru căţei de usturoi tocaţi, jumătate de lingură cu sare şi piper.

Se adaugă puţină salvie tocată, se amestecă, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru minimum trei ore. Conserva de roşii se pasează şi se fierbe cu puţină sare, piper, două linguri cu ulei şi pasta de ardei. Roşiile cherry se spală, se şterg cu un şervet, se ung cu ulei şi se frig pe un grătar încins sau într-o tigaie fără ulei împreună cu usturoiul necurăţat.

Usturoiul se pasează şi se pune împreună cu roşiile coapte pasate peste sosul de roşii fiert. Bucăţile de carne se înfăşoară cu felii de bacon, se prind cu o scobitoare, se aşază pe o tavă şi se coc în cuptorul încins 25 de minute.

Carnea se serveste alaturi de sosul de rosii si mamaliga.

Muşchi de vită cu bacon

Muschi_de_vita_cu_bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.