Drob în aluat servit cald sau rece
PrinteazaDrob în aluat din: aluat de foi, oua, chifle, ceapa, ulei, patrunjel, mustar, ou, marunatie de miel, sare, piper, galbenus si smantana.
- 400 g aluat de foi
- 4 oua fierte
- 2 chifle (vechi de-o zi)
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 2 linguri patrunjel tocat
- 3 lingurite mustar
- 1 ou
- 800 g maruntaie de miel tocate
- sare
- piper
- 1 galbenus
- 2 linguri smantana
Mod de preparare:
Se intinde o foaie de aluat intr-o forma de chec (25 cm) unsa; restul de foaie se pastreaza pe post de capac. Se decojesc ouale fierte. Se inmoaie chiflele. Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se framanta cu patrunjel, mustar, chifla stoarsa, ou crud, marunatie tocate si mirodenii.
Se asaza in forma 1/3 din comozitia de carne, ouale fierte, apoi restul de compozitie si restul de foaie. Se unge cu smantana batuta cu ou. Se coace 75 de minute.
Drob în aluat servit cald sau rece
Pofta buna!