Drob în aluat servit cald sau rece

Printeaza

Drob în aluat din: aluat de foi, oua, chifle, ceapa, ulei, patrunjel, mustar, ou, marunatie de miel, sare, piper, galbenus si smantana.

Ingrediente:Drob_în_aluat_servit_cald_sau_rece

  • 400 g aluat de foi
  • 4 oua fierte
  • 2 chifle (vechi de-o zi)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 3 lingurite mustar
  • 1 ou
  • 800 g maruntaie de miel tocate
  • sare
  • piper
  • 1 galbenus
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

Se intinde o foaie de aluat intr-o forma de chec (25 cm) unsa; restul de foaie se pastreaza pe post de capac. Se decojesc ouale fierte. Se inmoaie chiflele. Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se framanta cu patrunjel, mustar, chifla stoarsa, ou crud, marunatie tocate si mirodenii.

Se asaza in forma 1/3 din comozitia de carne, ouale fierte, apoi restul de compozitie si restul de foaie. Se unge cu smantana batuta cu ou. Se coace 75 de minute.

Drob în aluat servit cald sau rece

Drob_în_aluat_servit_cald_sau_rece

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.