Ciolan de porc la cuptor

Printeaza

Ciolan de porc la cuptor din: ciolan de porc, bacon, unt, cartofi noi, ceapa, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Ciolan_de_porc_la_cuptor

  • un ciolan de porc de circa 1,5 kg
  • 200 g bacon
  • 50 g unt
  • un kg cartofi noi
  • o ceapa mare
  • o capatana de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciolanul de porc se pune la fiert în apă cu sare. Din momentul în care apa dă în clocot, se lasă la fiert o oră. Intre timp, se spală cartofii noi, se taie mărunt ceapa şi usturoiul. Apoi, cartofii se fierb pentru 15 minute, se strecoară şi se lasă deoparte.

Ciolanul de porc se pune în tavă si se dă la cuptor, o oră. Se sotează în unt topit cartofii, ceapa, usturoiul şi baconul şi se adaugă în tavă cu un sfert de oră înainte de a fi gata. Se presară sare şi piper şi se serveşte.

Ciolan de porc la cuptor

Ciolan_de_porc_la_cuptor

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Simplu si bun ciolanul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.