Grisine de dovlecei

Printeaza

Grisine de dovlecei din: dovlecei, lapte de soia, faina, pesmet, sare si ulei.

Ingrediente:Grisine_de_dovlecei

  • 2 dovlecei
  • 3 linguri lapte de soia
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Dovleceii se spală bine cu jet de apă rece. Se şterg pe un prosop absorbant de bucă­tărie, apoi se răzuie de coajă şi se taie bastonaşe subţiri pe lungimea lor.

Intr-un vas sau într-o farrfurie se pun făina şi sarea.

Bastonaşele de dovleceii se cufundă complet în făirină, se răsfiră bine şi apoi se scicot şi se trec prin lapte de soiaia şi pesmet.

Se prăjesc bastonaşele e de dovlecei în ulei încins şi se ,e scot pe şervete absorbantite de hârtie.

Grisine de dovlecei

Grisine_de_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.