Grisine de dovlecei
PrinteazaGrisine de dovlecei din: dovlecei, lapte de soia, faina, pesmet, sare si ulei.
- 2 dovlecei
- 3 linguri lapte de soia
- 3 linguri faina
- 3 linguri pesmet
- sare
- ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Dovleceii se spală bine cu jet de apă rece. Se şterg pe un prosop absorbant de bucătărie, apoi se răzuie de coajă şi se taie bastonaşe subţiri pe lungimea lor.
Intr-un vas sau într-o farrfurie se pun făina şi sarea.
Bastonaşele de dovleceii se cufundă complet în făirină, se răsfiră bine şi apoi se scicot şi se trec prin lapte de soiaia şi pesmet.
Se prăjesc bastonaşele e de dovlecei în ulei încins şi se ,e scot pe şervete absorbantite de hârtie.
Grisine de dovlecei
Pofta buna!